BAMBOO SUSHI & BAR

BAMBOO SUSHI & BAR yoi sushi

order food online

Recentreview


4 stars out of 474 reviews
25 Feb 2021 at 10:15 Eten was hier 45 min vroeger dan gevraagd! Lekker maar eer dat je het kan opeten is het al koud, minder vers...
24 Feb 2021 at 20:25 Was er vroeger dan de gevraagde tijd
21 Feb 2021 at 21:46 Echt lekker!! Bestelling was 20min eerder dan geschatte levertijd. Bom bom bom
18 Feb 2021 at 19:48 Perfect op tijd en lekkkkkkkkerrrrr!
15 Feb 2021 at 21:24 Eten koud,uitgedroogd. Bestelling onvolledig
15 Feb 2021 at 20:13 Lekker. Kroepoek erbij gekregen. Netjes geleverd
15 Feb 2021 at 9:25 Eerste keer hier besteld en het was de moeite waard! Op tijd bestelling doorgegeven en alles kwam op de aangeduide tijd. Alles lekker warm, wat krokant moest zijn, was krokant. En meer dan genoeg van alles. Dank je wel voor het extra flesje prosecco!
15 Feb 2021 at 5:25 Meer dan 2,5 uur moeten wachten. 4x gebeld en telkens eraf gegooid. Eten was koud.
14 Feb 2021 at 22:06 Meer dan 3uur moeten wachten om 18.15 besteld om half 10 toegekomen eten was nog lekker maar je proefde dat de vis niet fris heelft gelegen eerste en laatste keer dat ik hier heb gesteld
10 Feb 2021 at 21:56 Een echte aanrader! Super vriendelijke en super lekker! We kregen een extra valentijnscadeautje! Top
10 Feb 2021 at 20:30 Zeer lekkere sushi en leuke verrassing voor Valentijn. Top!!
7 Feb 2021 at 19:36 Bezorging duurde lang, maar normaal op zondag én in deze sneeuw. Super lekker!