BAMBOO SUSHI & BAR

BAMBOO SUSHI & BAR yoi sushi

order food online

Recentreview


4 stars out of 512 reviews
3 May 2021 at 22:57 Ik had als leveringstijd 18u 45 aangeduid en ze leverde al om 18u15. Ik was onderweg van mijn werk naar huis. Gelukkig was er iemand thuis.
27 Apr 2021 at 19:31 Goede service, vriendelijke bezorger, lekkere sushi! Voor herhaling vatbaar :)
24 Apr 2021 at 23:15 Anderhalf uur moeten wachten en dan was de bestelling nog door elkaar gehaald. Bezorger kwam terug om de door elkaar gehaalde gerechten te sorteren waardoor alles uiteindelijk koud was. Vlees was ook taai en droog. Eerste en laatste keer, Jammer
22 Apr 2021 at 22:43 Lekkere sushi wij nemen altijd een boot. Verfijnd lekker en meer dan voldoende. Wij blijven zeker nog bestellen.
21 Apr 2021 at 20:52 Heel lekker
18 Apr 2021 at 13:55 Al vaak besteld, sushi is lekker maar steeds veel te laat geleverd. Gisteren besteld en pas 3 uur later bezorgd... Voor 120€ besteld en in de comment 5 paar stokjes gevraagd. Uiteindelijk werden er 3 paar stokjes geleverd...
12 Apr 2021 at 21:01 2 uur moeten wachten op het eten. Meerdere keren gebeld maar telkens kwamen we op het antwoordapparaat. We hadden noedels gevraagd maar kregen rijst. Sushi was oké!
12 Apr 2021 at 16:21 Meer dan 2 uur moeten wachten om te zien dat ze de helft niet bij hebben en moest ik niet bij take away hebben besteld had ik men geld nooit terug gezien. Take away heeft dit goed opgelost en da nog heeft mijn broer een voedselvergiftiging gehad van de su
11 Apr 2021 at 19:51 Zeer snel en vriendelijke service
10 Apr 2021 at 14:59 Lekker gegeten
8 Apr 2021 at 6:18 Alles fantastisch!
6 Apr 2021 at 16:33 Besteld om 18:30, eten er uiteindelijk doorgekomen om 21:10. Na 2 uur gebeld om te vragen waar het eten bleef en kreeg in gebrekkig Nederlands de melding dat ze geen tel nummer van de bezorger hadden... Bovendien was het eten maar van matige kwaliteit.