YOI SUSHI

YOI SUSHI yoi sushi

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 365 reviews
12 Aug 2020 at 15:38 Perfect
11 Aug 2020 at 12:37 heel lekker !!!
10 Aug 2020 at 19:57 Waardeloze sushi, echt niet aan te raden. Zelfs sushi uit een supermarkt is beter... Ook meer dan 2u moeten wachten terwijl ze 90 minuten hadden aangegeven. Zal hier nooit meer bestellen.
4 Aug 2020 at 23:20 Al betere sushi bestelt dan dit. De smaak was niet verfijnt wat bij andere sushirestaurants wel meer van toepassing is. Wel vers en iedereen was snel vol.
2 Aug 2020 at 20:34 Eten trekt op niks! Sushi valt geen sushi te noemen. Rundvlees was precies al gegete geweest. Een schande! Dat zo'n zaken openblijven snap ik nie!
1 Aug 2020 at 20:24 Zoals gewoonlijk super lekkere sushi. Als je vroeg genoeg besteld heb je het op tijd
1 Aug 2020 at 0:14 was heerlijk maar het duurde lang tot het voor de deur stond
21 Jul 2020 at 0:48 Anderhalf uur gewacht op het eten, desondanks dat was het eten wel nog warm, qua smaak was het niet slecht maar ook niet overdreven super
20 Jul 2020 at 21:48 Om 18u besteld en ons eten kwam toe om 21u15. Wachttijd 3u is niet ok! De sushi is geen sushi te noemen, was niet lekker. De groene curry kip was oneetbaar pikant. Ik daag de dappere zielen onder ons uit. Terriaki eend en rund was daarnaastwel eetbaar!
19 Jul 2020 at 21:01 De levertijd was zoals aangegeven een uurtje wachten. Besteld rond 19u en het was er iets voor 20:00. De fried roll was nog warm toen die toekwam, maar deze waren wel erg groot. De sushi was groter dan gewend, waardoor ik ook net wat te veel had.
19 Jul 2020 at 20:54 Dit kon je echt geen deftige sushi noemen. Meer dan anderhalf uur onderweg en toen we de sushi bekeken, konden we amper uitmaken wat wat was. Enorm grote, maar smalle schijven en overal zat hetzelfde in. Ei, avocado, komkommer en sla,absoluut niet vers!
19 Jul 2020 at 19:48 Eten was besteld om 16u en was hier om18u30 meer dan 2u 30besteld voor het hier was .was koud .weinig smaak.en het vlees was ver te zoeken .de eerste keer en nooit meer .