YOI SUSHI

YOI SUSHI yoi sushi

order food online

Recentreview


3 stars out of 151 reviews
15 Feb 2020 at 16:33 Na 3u eindelijk bestelling ontvangen, warme dingen waren koud, koude dingen waren lauw. Bovendien ook de helft van de bestelling vergeten
15 Feb 2020 at 9:25 Grootste oplichterzaak ooit!! Niet kopen want deze lichten jou op!! Eerst zeggen ze dat ze komen en dan is jou eten "zogezegd" bezorgd. Wanneer je 44kr belt neemt er niemand op en dan 3uur later wanneer je uit teleurgesteldheid spagetthi hebt kl
15 Feb 2020 at 9:23 1:45 u te laat geleverd. Ontbrekende gerechten. Geen contact opgenomen. We kunnen ook zelf niet bellen op het opgegeven nummer
14 Feb 2020 at 23:47 Bezorgtijd 90 minuten, in theorie althans, om 20u besteld, tegen 23:40 geleverd. Voorgerecht was al koud bij aankomst ook de warme sushi was koud, sashimi zeer onverzorgd. Andere rollen heel dik gesneden. Eerste en laatste keer dat ik hier bestel
14 Feb 2020 at 22:56 Het warm eten is niet echt warm meer , dat is wel een minpunt. Bij de vorige bestelling die mijn dochter had gedaan was de levering verkeerd , er was warm geleverd terwijl het sushi moest zijn .Dus boor verbetering vatbaar
14 Feb 2020 at 22:55 Bestelling na bijna 3u nog steeds niet aangekomen, zelfs na herhaaldelijk contact met het restaurant - in gebrekkig Engels - waarbij ze steeds beloofden dat de bestelling al onderweg was. Jammer, want we hadden echt zin in sushi!
14 Feb 2020 at 22:37 Al 3 uur aan het wachten, betaald, maar nog geen sushi gezien.. Na +10 bellen en voicemail dan toch binnengeraakt, krijgen we te horen dat ze geen idee hebben wanneer het geleverd wordt.. Ondertussen half 11 gepasseerd en nog steeds honger...
14 Feb 2020 at 21:57 Bestelling is reeds betaald en zogezegd bezorgd maar na 2 uur wachten nog steeds geen eten! Verschillende keren gebeld en steeds voicemail. Toen ze eindelijk oppakte was de lijn slecht en wisten ze van niets...
14 Feb 2020 at 21:31 Wij wachten al meer dan 2u, krijgen een mail dat het geleverd is maar geen eten te zien. Al betaald en aan het sterven van de honger.
12 Feb 2020 at 21:52 Goed!
12 Feb 2020 at 21:41 Lekker en verzorgd. Voor herhaling vatbaar!
12 Feb 2020 at 10:11 Porties waren extreem klein, maar toch goed doorgerekend. Een schotel was niet eetbaar en moeten weggooien. Telefonisch contact opgenomen om ongenoegen te uiten. Helaas, enkel iemand aan de lijn te krijgen die zeer gebrekkig engels sprak.