YOI SUSHI

YOI SUSHI yoi sushi

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 315 reviews
26 May 2020 at 20:51 Deze keer niet tevreden om 18.40 bestelt om 20.40 geleverd en sushi was koud
22 May 2020 at 21:42 Correcte en snelle levering! De paling kon ik niet echt terugvinden in de sushi!
21 May 2020 at 19:26 Tonijn I'd sushi's proefde niet ultra vers, ook hele kleine stukjes zalm erin en de sushi's zijn gigantisch gevuld met rijst.. Beetje te veel rijst. Heel jammer...
21 May 2020 at 19:03 Deze keer super lekker ,juiste bestelling,en warm eten blij dat we toch een 2de keer geprobeerd hebben
17 May 2020 at 19:46 Er werd een deel van de bestelling gemist en het duurde meer dan 90min voor ze hier waren. Ze bezorgden gewone ice tea ipv green tea. De sushi was wel lekker.
16 May 2020 at 19:16 Don't think I will order again. The sushi rice was so moist... Too much water into the rice.
15 May 2020 at 22:48 Eerste keer dat ik hier bestel, kleine hoeveelheid voor wat he maar krijgt. 1u30 moeten wachten en eten was lauw..
10 May 2020 at 23:11 De naam van de zaak mag iets duidelijker aanwezig zijn
10 May 2020 at 20:08 Was vorige keer stuk beter. Had vandaag gevoel dat het snel snel gegaan is.
10 May 2020 at 10:24 Top !
9 May 2020 at 9:37 Eten kwam een uur te laat ribbekes waren voor de prijs veel te weinig en alles was lauw dan bel je ernaar voor te vragen waar je eten blijft ja ze zijn onderweg 30 min later bel ik terug naar hun komt het pas 22.00 uur aan moest men eten om 20.40 krijgen
9 May 2020 at 2:42 Om 15u besteld en vroegste levertijd 16u45 gekozen. Pas om 16u30 werd bevestigd dat men pas om 17u30 zou leveren en dat was ook praktisch zo. Eten netjes verzorgd en bestelling was volledig. Top!